.

.

TD035DTEB1 3.5 инчен Вие Changping

TD035DTEB1 3.5 инчен Вие Changping

DEN 1051.00
DEN 1440.00
-27 %
Од стока


Цена потврда : во продавница, цените на стоките за купување на количина, сите чинители на пазарот, и се менуваат од време на време, про фотографирани пред и по продавница истрага потврда, а потоа фотографиран производи.
Испорака потврда : LCD екран за кревка производи пред пратката продавница за да се тестираат непроменети, во строга согласност со стандардот LCD правилно да се заврши пакет, сигурни дека нема проблем по залепи етикетата и чување на библиотеката, издадена од страна на курирска компанија про одбраната. (стандардно SF express)
,
Услуги на клиентите : потврди производот е примена ве молиме тест во два дена, ве молиме да не го раскинам продавница кога тестирање на folio етикета искинати исклучување за безбедност, бидејќи знакот за два дена по тестот е завршена, повеќе од третина дена (вклучувајќи трети дена) на овој магазин не е одговорен.
Ви благодарам за вашата соработка, ви посакувам среќен шопинг!
Ако нешто тргне надвор, на Интернет може да не контактирате, ве молиме јавете се!!
Контакт : лисја
15989558067
42002

R

Додатоци на производи