.

.

НОВИ RHF5/28200-4X300 OK55113700C Турбо Турбополнач за KIA Карневал јас,J3 2.9 TCI CRDI 127HP 144HP

НОВИ RHF5/28200-4X300 OK55113700C Турбо Турбополнач за KIA Карневал јас,J3 2.9 TCI CRDI 127HP 144HP

DEN 15359.52
Од стока


НОВИ RHF5/28200-4 X300 OK55113700 C Турбо Турбополнач за KIA Карневал јас,J3 2.9 TCI CRDI 127 HP 144 HP

Турбо модел : RHF5
ОЕМ Бр. : 28200-4 X300,OK55113700 C,OK059 A-13700
Дел No. : VR15,VR12 A,VA430036,KHF5-1 A
Ладење тип : вода за ладење +масло за подмачкување
Примена :
KIA Карневал јас,1999-2001,Моторот : J3 2.9 TCI 127 HP
KIA Карневал јас,2001-2006,Моторот : J3 2.9 CRDI 144 HP


R

Додатоци на производи