.

.

4G HUAWEI AF23 LTE Рутер 100

4G HUAWEI AF23 LTE Рутер 100

DEN 4262.40
Од стока


Напомена : Прирачник и кутија во кинески ( Овој уред многу лесно да се работи, Па не ќе влијаат на нормалната употреба)
HUAWEI AF23 LTE споделување на Dock е најновата USB база на клупа, таа има бројни функции како ethernet рутер, wifi repeater и мобилни жариште. Со 4 G LTE USB Dongle, тоа би можеле да работат како 4 G Рутер.
Истакнува :
* Лесно да го поврзете
* Лесен за споделување на информации
* Повеќе уреди за да се поврзете
* Подобар сигнал да се фати
Клучни fetures :
* Поддршка на LTE и 3 G Dongle
* Wi Fi 802.11 n 2*2 Подобри Wi Fi сигналот
* Поддршка Ethernet WAN
* Wi Fi Repeater
* Wi Fi Offerload
* Компактен Џеб-големина
На повеќе начини :
* Ethernet Рутер Режим
* LTE Споделување на Режимот
Апликации :
* Дома
* Паркинг (надворешен
* претпријатие
* Мобилни Жариште
Компатибилност листа на USB Модем :
HUAWEI E397
HUAWEI E3276
HUAWEI E392
Водафон K5005
HUAWEI E398
HUAWEI E372
HUAWEI E3251
Водафон K4605
Водафон K4505
HUAWEI E368
HUAWEI E3131
HUAWEI E369
HUAWEI E182 E
Водафон K4511
Водафон K3806
HUAWEI E173
HUAWEI E303
Водафон K5006

R

Додатоци на производи