.

.

Станбени и Комерцијални Објекти Трговски Центар Супермаркет Комплекс ЕПС Изградба на Кина Градител Клуч на рака Проектот

Станбени и Комерцијални Објекти Трговски Центар Супермаркет Комплекс ЕПС Изградба на Кина Градител Клуч на

DEN 14400.00
Од стока

Димензија :
Должина,ширина, eave висина,покривот падина ,итн. Години на метал зграда дизајн искуство со состојбата на техниката на производство објект и дизајн тим користење на највисок степен на комерцијални GB челик производство на најдобрите претходно конструиран за градбите со челик се достапни во голем цени и со 25 година ограничена гаранција.200 лица вработени од кои 206 се инженерство техничари на сите нивоа и сите видови и повеќе од 60 се во државна Gradeⅰ, Одделение ⅱ регистрирани структура инженери, градежници и архитекти . Кина FASECbuildings
3.Материјали за изолација :
Сендвич панел или челик лист
5. Јас ndustrial Станбени, Комерцијални Градбите со Челик Изведувач
2.
НЕКОИ ОД НАШИТЕ РАБОТИЛНИЦА/ МАГАЦИН ПРОЕКТИ ТЕХНОЛОГИЈА R&D
Компанијата има над 1. Лесна инсталација во сајт Апликација Нашето искуство во Челична конструкција на Згради За Магацин Барака PEB И Работилници е обемна и ги вклучува дизајн и изградба на многу различни челик врамени структури, вклучувајќи : • Текстилни Фабрики на нашата зграда челик сајт • Процесот на Растенијата во нашата зграда челик сајт • Отпад Трансфер Станици на нашата зграда челик сајт • Земјоделски и Фарма Градење на Инфраструктура на нашата зграда челик сајт . Зачувување на вашата компанија време и пари со изборот на метал изградба на над труд, поскапи традиционалните тула, дрво, или да го блокира изградбата.

R

Додатоци на производи