.

.

Ролан ДП-2 Еден Footswitch / се Одржи на Возилото Тастатура / Синтисајзер / Електрично Пијано Одржи Педалата / Амортизерите на Возилото

Ролан ДП-2 Еден Footswitch / се Одржи на Возилото Тастатура / Синтисајзер / Електрично Пијано Одржи Педалата

DEN 1199.52
Од стока


На Ролан ДП-2 Амортизерите на Возилото се однесува како amomentary footswitch за nonlatch footswitch операции како што се одржување белешки за електронски тастатури. Црна.
Еден footswitch за "не-latch" footswitch операции како што се одржување белешки за електронски тастатури. На ДП-2 може да се користи и за работи како удар во/надвор на Ролан/ШЕФ на снимањето опрема.

R

Додатоци на производи